Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Rezeda żółtawa – roślina miododajna

Ostatni wpis: 2015-10-18 09:34:05, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Ostatni wpis: 2015-10-17 10:45:21, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Michał Piątek - wywiad z pszczelarzem

Ostatni wpis: 2015-10-14 22:39:28, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 3

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Ostatni wpis: 2015-10-13 18:15:50, autor: BartoszB, Odpowiedzi: 1

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Ostatni wpis: 2015-10-04 15:22:04, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Adoptuj Pszczołę 3 - etap II

Ostatni wpis: 2015-10-04 10:42:32, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 5

Zniszczone ule w Zagórowie

Ostatni wpis: 2015-10-02 18:48:30, autor: maciekpit85, Odpowiedzi: 1

Rzepak, miód rzepakowy a nastrój rojowy - 2014

Ostatni wpis: 2015-09-25 17:04:23, autor: Kocham pszczoły XDD , Odpowiedzi: 1

Nabór na bezpłatny kwalifikacyjny kurs zawodowy w zawodzie pszczelarz - TCEZ w Tucholi 2015

Ostatni wpis: 2015-09-22 20:15:51, autor: mati, Odpowiedzi: 0

I Warsztaty Bartnicze

Ostatni wpis: 2015-09-20 20:05:57, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Jak rozpoznać dojrzały miód?

Ostatni wpis: 2015-09-20 20:04:13, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Ciekawostki na temat różnych gatunków pszczół - występowanie pszczół i cechy przystosowawcze

Ostatni wpis: 2015-09-20 20:00:54, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Piernik sułtański

Chleb z szafranem i miodem

Bastani – perskie lody szafranowe

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Praca na etat a pasieka do 80 pni

Przygotowanie projektów w ramach programu Wsparcia Rynku Produktów Pszczelich 2016/2017

Pasieki powyżej 80 rodzin pszczelich - formy opodatkowania

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Skrzydełka z miodem i chili

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Kaczka po mazursku

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami