Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Rzeźba św. Ambrożego pilnuje pszczół pszczelarza z Żor

Ostatni wpis: 2019-01-01 14:36:42, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Garden Expo 2019 w Jasionce

Ostatni wpis: 2018-12-21 17:23:07, autor: Lukasz_Baniak, Odpowiedzi: 0

Facelia błękitna - roślina miododajna

Ostatni wpis: 2018-12-05 16:28:41, autor: kazia, Odpowiedzi: 9

Czy propolis i miód wyleczą guza mózgu?

Ostatni wpis: 2018-11-19 18:08:14, autor: Sas, Odpowiedzi: 2

Jakie warzywa mogą spożywać weganie i jaki związek z tym mają pszczoły?

Ostatni wpis: 2018-11-19 18:06:24, autor: mati, Odpowiedzi: 0

Józef Śniegula - wywiad z pszczelarzem

Ostatni wpis: 2018-11-12 09:55:10, autor: mati, Odpowiedzi: 1

Wrocławska firma Pneumat System postawiła 6 uli

Ostatni wpis: 2018-11-12 09:51:05, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Mieleccy pszczelarze podsumowują sezon 2017/2018

Ostatni wpis: 2018-10-28 12:28:28, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Święto Pszczół w Ogrodzie Botanicznym UMCS 2018 - relacja

Ostatni wpis: 2018-10-25 13:59:43, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Purda - wieś tematyczna z pszczołami w tle

Ostatni wpis: 2018-10-21 07:49:28, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

I Konferencja Europejskich Miodosytników

Ostatni wpis: 2018-10-21 07:48:35, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Jak zaćmienie słońca wpływa na pszczoły?

Ostatni wpis: 2018-10-21 07:47:23, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów



  Współpracują z portalem:

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasteczka lekko miodowe

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym