Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Ostatni wpis: 2015-10-13 18:15:50, autor: BartoszB, Odpowiedzi: 1

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Ostatni wpis: 2015-10-04 15:22:04, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Adoptuj Pszczołę 3 - etap II

Ostatni wpis: 2015-10-04 10:42:32, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 5

Zniszczone ule w Zagórowie

Ostatni wpis: 2015-10-02 18:48:30, autor: maciekpit85, Odpowiedzi: 1

Rzepak, miód rzepakowy a nastrój rojowy - 2014

Ostatni wpis: 2015-09-25 17:04:23, autor: Kocham pszczoły XDD , Odpowiedzi: 1

Nabór na bezpłatny kwalifikacyjny kurs zawodowy w zawodzie pszczelarz - TCEZ w Tucholi 2015

Ostatni wpis: 2015-09-22 20:15:51, autor: mati, Odpowiedzi: 0

I Warsztaty Bartnicze

Ostatni wpis: 2015-09-20 20:05:57, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Jak rozpoznać dojrzały miód?

Ostatni wpis: 2015-09-20 20:04:13, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Ciekawostki na temat różnych gatunków pszczół - występowanie pszczół i cechy przystosowawcze

Ostatni wpis: 2015-09-20 20:00:54, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Osa pospolita czyli vespula vulgaris

Ostatni wpis: 2015-09-17 19:54:17, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

XXXIII Ogólnopolskie Dni Pszczelarza w Wałczu i Ziemi Wałeckiej

Ostatni wpis: 2015-09-13 10:33:55, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 3

XVI Dolnośląskie Święto Miodu i Wina w Przemkowie

Ostatni wpis: 2015-09-12 09:47:20, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów

Ostatnio dodane posty:

Konkurs :)
28 Marca 2023

Konkurs :)
28 Marca 2023

Konkurs :)
28 Marca 2023

Konkurs :)
27 Marca 2023

CO PRAWDA JEST DOPIERO 20 STYCZNIA ALE RODZINY JUŻ ZACZĘŁY CZERWIENIE.
24 Marca 2023

CO PRAWDA JEST DOPIERO 20 STYCZNIA ALE RODZINY JUŻ ZACZĘŁY CZERWIENIE.
11 Marca 2023


Ostatnio dodane tematy:

Rabunek?
03 Stycznia 2023

Zdrowy jak Romiód! Przebadano miód z uli z recyklingu 2022
08 Grudnia 2022

Aplikacja do organizacji pracy w pasiece
07 Listopada 2022

Ostatni jesienny zabieg leczniczy
02 Listopada 2022

Kurs dla pszczelarzy
17 Października 2022


Najaktywniejsi w tym tygodniu:

1. Meooska: 4



  Współpracują z portalem:

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Naleśniki w karmelizowanym sosie pomarańczowym z miodem

Placki z borówkami i miodem z cytryną

Ciasto dyniowe z rabarbarem i miodem

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Żurawina z miodem i wanilią

Pierniczki świąteczne z miodem