Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Jak zapamiętać rok urodzenia matki pszczelej?

Ostatni wpis: 2016-06-06 22:28:47, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 2

III Targi Pszczelarzy i Rzemiosła Pszczelarskiego w Pszczelej Woli

Ostatni wpis: 2016-06-05 22:23:12, autor: michal1972, Odpowiedzi: 0

Zadrzechnia fioletowa (Xylocopa violacea L.) - pszczoła samotnica

Ostatni wpis: 2016-06-05 09:05:51, autor: mati, Odpowiedzi: 1

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Ostatni wpis: 2016-06-02 07:32:55, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

II Piknik Kowalski Bractwa Bartnego

Ostatni wpis: 2016-06-02 07:14:12, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Miodobranie - krok po kroku

Ostatni wpis: 2016-05-23 10:28:52, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 2

Facebook dla pszczelarzy - jakie niesie korzyści?

Ostatni wpis: 2016-05-22 13:57:46, autor: wieslaw303, Odpowiedzi: 0

XXXVII Dni Otwartych Drzwi w Mikołowie 2016

Ostatni wpis: 2016-05-21 08:59:55, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Pszczoła murarka - pierwszy lokator owadziego hotelu w Radlinie

Ostatni wpis: 2016-05-19 19:15:15, autor: factis, Odpowiedzi: 1

Książki pszczelarskie tańsze o połowę

Ostatni wpis: 2016-05-16 16:07:12, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 5

Konferencja pn. Pszczoły w środowisku rolniczym. Kraków 2016

Ostatni wpis: 2016-05-15 10:06:16, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Jak kupić dobry miód?

Ostatni wpis: 2016-05-04 23:09:46, autor: eryk16, Odpowiedzi: 7

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.