Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

III Forum Pszczelarskie w Stalowej Woli

Ostatni wpis: 2016-09-10 09:52:10, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Przenoszenie pszczół z jednego ula do drugiego

Ostatni wpis: 2016-09-09 22:43:12, autor: tulipan, Odpowiedzi: 1

Lokalizacja pasieki w świetle prawa

Ostatni wpis: 2016-09-09 21:16:46, autor: michal1972, Odpowiedzi: 1

Prawo o pszczołach i obowiązki pszczelarza

Ostatni wpis: 2016-09-09 21:12:08, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Marketing pszczelarski w praktyce - produkt

Ostatni wpis: 2016-09-08 19:49:08, autor: arek, Odpowiedzi: 1

Pracowite warsztaty z pszczołami Poznań 2016

Ostatni wpis: 2016-09-07 08:08:04, autor: tulipan, Odpowiedzi: 1

Pszczoły bezżądłowe - melipony

Ostatni wpis: 2016-09-06 21:55:51, autor: tulipan, Odpowiedzi: 0

Wrzos zwyczajny – roślina miododajna

Ostatni wpis: 2016-09-04 08:04:04, autor: Lukasz_Baniak, Odpowiedzi: 5

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Ostatni wpis: 2016-08-31 21:23:52, autor: michal1972, Odpowiedzi: 0

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich

Ostatni wpis: 2016-08-28 09:33:32, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Pasieka Edukacyjna na 24. Międzynarodowej Wystawie Zieleń to Życie

Ostatni wpis: 2016-08-28 09:18:37, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

XXIII Krakowskie Miodobranie

Ostatni wpis: 2016-08-28 09:14:53, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.