Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Właściwości miodu

Ostatni wpis: 2016-10-12 19:30:27, autor: Miodowy, Odpowiedzi: 2

Wpływ temperatury na życie pszczół miodnych

Ostatni wpis: 2016-10-10 20:36:44, autor: migdal34, Odpowiedzi: 2

Pszczelarze-wolontariusze poszukiwani w Mikołowie

Ostatni wpis: 2016-10-10 20:29:04, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 2

Węza pszczela

Ostatni wpis: 2016-10-09 22:39:23, autor: pszczelarz_hobbysta, Odpowiedzi: 0

Polska jedynym na świecie producentem miodów pitnych na skalę przemysłową

Ostatni wpis: 2016-10-07 07:34:49, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Pasieka Zarodowa w Maciejowie - plany urzędników z Kluczborka

Ostatni wpis: 2016-10-05 19:55:33, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Laline Paull Rój - książka dla pszczelarzy

Ostatni wpis: 2016-10-05 19:49:31, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Zgnilec amerykański w Grójcu 2016

Ostatni wpis: 2016-10-04 18:35:26, autor: michal-trabka, Odpowiedzi: 2

Wyrok Sądu ws. usunięcia uli pszczelarza z Zawoi 2016

Ostatni wpis: 2016-09-30 10:30:31, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 2

Rój pszczół w centrum Olsztyna 2016

Ostatni wpis: 2016-09-30 10:26:32, autor: arek, Odpowiedzi: 0

IV Święto Plonów. Targi Miodów

Ostatni wpis: 2016-09-28 08:07:58, autor: Adam_Poch, Odpowiedzi: 0

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Szkolny Dzień Pszczoły

Pszczoły w szkole w czerwcu

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Koktajl 3 razy M (Melon, Mango, Miód)

Pstrąg z miodem w sosie orzechowym

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Kontrola jakości miodu

Właściwości i zastosowanie miodu