Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Wrzos zwyczajny – roślina miododajna

Ostatni wpis: 2016-09-04 08:04:04, autor: Lukasz_Baniak, Odpowiedzi: 5

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Ostatni wpis: 2016-08-31 21:23:52, autor: michal1972, Odpowiedzi: 0

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich

Ostatni wpis: 2016-08-28 09:33:32, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Pasieka Edukacyjna na 24. Międzynarodowej Wystawie Zieleń to Życie

Ostatni wpis: 2016-08-28 09:18:37, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

XXIII Krakowskie Miodobranie

Ostatni wpis: 2016-08-28 09:14:53, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Dni Otwartych Drzwi w firmie Łysoń 2016

Ostatni wpis: 2016-08-27 10:43:03, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Smotrawa okazała - roślina miododajna

Ostatni wpis: 2016-08-22 08:25:28, autor: Piotrek_Skorupka, Odpowiedzi: 2

IX Świętokrzyskie Święto Pszczoły w Bałtowie

Ostatni wpis: 2016-08-21 01:23:10, autor: banan, Odpowiedzi: 1

Wytrucie pszczół we wsi Rodele

Ostatni wpis: 2016-08-21 01:06:59, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 3

Zgnilec amerykański w powiecie lidzbarskim 2016

Ostatni wpis: 2016-08-20 23:31:04, autor: mati, Odpowiedzi: 2

Zapobieganie i zwalczanie inwazji Varroa sp. u pszczoły miodnej

Ostatni wpis: 2016-08-20 21:17:01, autor: Piotrek_Skorupka, Odpowiedzi: 1

Pszczelarz pszczelarzowi wytruł pszczoły

Ostatni wpis: 2016-08-20 21:01:47, autor: mati, Odpowiedzi: 4

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów



  Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Pierniczki świąteczne z miodem

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Konferencja Współczesne Uwarunkowania Zarządzania Środowiskiem

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie