Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Z oka mieszkanki Tajwanu wyciągnięto cztery żywe pszczoły 2019

Ostatni wpis: 2019-06-16 08:05:38, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Pszczelarz a faktura VAT RR

Ostatni wpis: 2019-06-15 07:50:41, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 2

Jaki pokarm dla pszczół wybrać na zimę?

Ostatni wpis: 2019-06-05 11:53:41, autor: HeniekWaldoch, Odpowiedzi: 0

Młody pszczelarz a koszt zakupu rodzin pszczelich i uli

Ostatni wpis: 2019-06-04 13:38:05, autor: michal-trabka, Odpowiedzi: 1

Młody pszczelarz a koszt zakupu podstawowego wyposażenia gospodarstwa pasiecznego

Ostatni wpis: 2019-06-04 13:36:36, autor: HeniekWaldoch, Odpowiedzi: 0

Pszczeli Port - polski producent węzy pszczelej

Ostatni wpis: 2019-05-18 20:42:05, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 2

Miód a choroba niedokrwienna serca i nadciśnienie tętnicze

Ostatni wpis: 2019-05-13 19:18:14, autor: factis, Odpowiedzi: 2

Rusza program Małopolska Pszczoła 2019 - do rozdania 400 tys. złotych

Ostatni wpis: 2019-05-05 11:08:26, autor: tulipan, Odpowiedzi: 1

Słów kilka nt. pani Darii Bałachowskiej, jednej z polskich pszczelarek

Ostatni wpis: 2019-03-22 21:14:26, autor: tulipan, Odpowiedzi: 0

Opowiemy faktów full, jak w biznesie działa ul

Ostatni wpis: 2019-03-22 21:01:41, autor: tulipan, Odpowiedzi: 1

Kradzież 10 uli w Charbinie (powiat słupecki) 2019

Ostatni wpis: 2019-03-17 17:54:03, autor: mati, Odpowiedzi: 1

Na rynek wchodzą innowacyjne urządzenia chroniące pszczoły

Ostatni wpis: 2019-03-17 08:38:54, autor: mati, Odpowiedzi: 0

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Ryż cytrynowy z miodem

Szynka miodowo-musztardowa z rozmarynem

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Ciasto czekoladowe z miodem – komentarz do przepisu

Kopulacja i rozwój murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)

Ciasto czekoladowe z miodem - przepis