Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Ruszył portal poświęcony pszczelarstwu na Lubelszczyźnie 2016

Ostatni wpis: 2016-11-28 09:50:27, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Rzeczpospolita Pszczelarska - spotkanie promujące projekt Pszczelarstwo na Lubelszczyźnie

Ostatni wpis: 2016-11-27 21:24:44, autor: Sylwek, Odpowiedzi: 1

Latająca sztuczna pszczoła z Politechniki Warszawskiej

Ostatni wpis: 2016-11-27 16:46:33, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 3

Miodowa musztarda z dyni - nowy produkt tradycyjny

Ostatni wpis: 2016-11-27 13:25:15, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Ostatni wpis: 2016-11-20 11:53:16, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Zgnilec amerykański w powiecie jaworznickim 2016

Ostatni wpis: 2016-11-16 10:47:41, autor: factis, Odpowiedzi: 5

Sezon pszczelarski 2016 w województwie opolskim

Ostatni wpis: 2016-11-16 07:41:16, autor: Bikej0909, Odpowiedzi: 2

Propolis na raka

Ostatni wpis: 2016-11-15 20:27:22, autor: tulipan, Odpowiedzi: 0

Jak stosować kwas szczawiowy?

Ostatni wpis: 2016-11-15 14:51:53, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 6

Zakończenie sezonu pszczelarskiego w Oławie 2016

Ostatni wpis: 2016-11-15 13:09:05, autor: Bikej0909, Odpowiedzi: 0

Chlotianidyna bezpieczna dla pszczół - stanowisko koncernu Bayer

Ostatni wpis: 2016-11-14 20:28:35, autor: arek, Odpowiedzi: 1

Podsumowanie sezonu pszczelarskiego w kujawsko-pomorskim 2016

Ostatni wpis: 2016-11-13 19:32:15, autor: arek, Odpowiedzi: 0

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów



  Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 1.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Marchewka z jabłkiem i miodem

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie