Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Obowiązki pszczelarza na koniec roku podatkowego

Ostatni wpis: 2017-01-09 10:13:47, autor: Adam_Poch, Odpowiedzi: 1

Spadek liczby pszczół w Wielkiej Brytanii 2016

Ostatni wpis: 2017-01-09 10:06:39, autor: Bikej0909, Odpowiedzi: 0

Szkolenie pszczelarskie w Zgorzelcu - luty 2017

Ostatni wpis: 2017-01-09 09:15:20, autor: mati, Odpowiedzi: 0

Powałka czy beleczki – co wybrać?

Ostatni wpis: 2017-01-07 21:44:32, autor: ultrapitt, Odpowiedzi: 4

Projekt polskiej sztucznej pszczoły potrzebuje inwestora

Ostatni wpis: 2017-01-07 19:51:05, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Współpraca Koła Pszczelarzy w Drawsku Pomorskim z miastem w 2017

Ostatni wpis: 2017-01-03 17:01:33, autor: tulipan, Odpowiedzi: 1

Co może być przyczyną nieodbudowywania plastrów na węzie i co z tym zrobić?

Ostatni wpis: 2017-01-04 19:48:57, autor: tulipan, Odpowiedzi: 0

1000 km zimą w obronie pszczół

Ostatni wpis: 2017-01-03 17:17:47, autor: tulipan, Odpowiedzi: 2

Społeczny Monitoring Pszczół - akcja Greenpeace

Ostatni wpis: 2017-01-03 17:14:33, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 3

Komu potrzebna jest pszczoła miodna?

Ostatni wpis: 2017-01-03 16:54:32, autor: Stanislaw, Odpowiedzi: 2

Masowe ginięcie pszczół, czyli CCD

Ostatni wpis: 2017-01-03 16:47:57, autor: Adam_Poch, Odpowiedzi: 1

Analiza porównawcza miodu ze wsi i miasta - eksperyment pszczelarza 2016

Ostatni wpis: 2017-01-02 20:30:25, autor: Pesus, Odpowiedzi: 8

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów



  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Pierniczki na miodzie

Ciasteczka imbirowe z miodem

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie