Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

W pierwszym dniu przekroczono budżet programu WFOŚiGWwT

Ostatni wpis: 2018-01-22 13:11:50, autor: Antoni, Odpowiedzi: 1

168 słoików miodu z etykietą Skarby Polesia zatrzymano na granicy

Ostatni wpis: 2018-01-20 15:59:34, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Ochrona bioróżnorodności poprzez działania na rzecz zwiększenia populacji pszczół 2018 - zasady

Ostatni wpis: 2018-01-20 07:04:14, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 6

Suplementy diety pochodzące z rosyjskich pasiek - przepisy Antoniny Shakshiny

Ostatni wpis: 2018-01-20 06:57:11, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Jarosław Gerczak gościem programu Czas Reportażu 2015

Ostatni wpis: 2018-01-15 20:01:29, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Jak ochronić pasiekę przed niedźwiedziem? Oto sugestia RDOŚ w Rzeszowie!

Ostatni wpis: 2018-01-11 06:21:48, autor: mati, Odpowiedzi: 0

Miód manuka czy miód jarrah - co ma lepsze właściwości?

Ostatni wpis: 2018-01-10 13:21:22, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Łyżeczka miodu a łyżeczka cukru

Ostatni wpis: 2018-01-09 10:59:11, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 2

Zniszczono całą pasiekę w Sioux City w USA 2017

Ostatni wpis: 2018-01-07 12:17:58, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Pszczelarze z powiatu kłodzkiego chcą zmiany przepisów

Ostatni wpis: 2018-01-04 20:19:42, autor: eryk16, Odpowiedzi: 1

Miody z doliny rzeki Bzury wpisano na Listę Produktów Tradycyjnych

Ostatni wpis: 2018-01-04 20:17:31, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

ControlBee - Monitoring pasieki przy pomocy GPS

Ostatni wpis: 2018-01-02 18:03:41, autor: eryk16, Odpowiedzi: 0

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Bastani – perskie lody szafranowe

Nan-e qandi

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Sałatka kobieca Keep smiling z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem