Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Super Sołtys powiatu elbląskiego dba o tradycje pszczelarskie w regionie

Ostatni wpis: 2018-03-25 09:21:37, autor: mati, Odpowiedzi: 1

II Konferencja Pszczelarska w Brzesku 2018

Ostatni wpis: 2018-03-20 20:11:06, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Więźniowie wykonali świece z wosku pszczelego i przekazali parafii

Ostatni wpis: 2018-03-07 13:51:34, autor: Borden, Odpowiedzi: 0

Opinia pszczelarza Jacka Nowaka na temat polskiego pszczelarstwa

Ostatni wpis: 2018-03-07 13:48:00, autor: Naturszczyk, Odpowiedzi: 6

Pestycydy i Varroa Destructor jako 2 główne powody masowego wymierania pszczół

Ostatni wpis: 2018-03-06 13:51:32, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Oddziaływanie Varroa destructor na rodzinę pszczelą

Ostatni wpis: 2018-03-06 13:45:40, autor: Bikej0909, Odpowiedzi: 0

BEEcosystem - ule do mieszkań

Ostatni wpis: 2018-03-03 16:34:35, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Ochrona bioróżnorodności poprzez działania na rzecz zwiększenia populacji pszczół 2018 - II edycja

Ostatni wpis: 2018-03-03 07:54:53, autor: Naturszczyk, Odpowiedzi: 0

Pszczelarz z Sulechowa złodziejem 2016

Ostatni wpis: 2018-02-26 20:26:27, autor: Bikej0909, Odpowiedzi: 1

Możliwości finansowania działalności pszczelarskiej 2018 - relacja ze szkolenia

Ostatni wpis: 2018-02-26 09:36:47, autor: Bikej0909, Odpowiedzi: 0

Ciepła zima 2017/2018 nie sprzyja pszczołom

Ostatni wpis: 2018-02-20 12:42:31, autor: Bikej0909, Odpowiedzi: 0

BeesVita Plus – produkt do walki z warrozą z USA

Ostatni wpis: 2018-02-17 18:21:36, autor: Antoni, Odpowiedzi: 3

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Chleb z szafranem i miodem

Kapusta czerwona z porto

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Koktajl pietruszkowy z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Domowa musztarda z miodem