Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Facelia błękitna - roślina miododajna

Ostatni wpis: 2018-12-05 16:28:41, autor: kazia, Odpowiedzi: 9

Czy propolis i miód wyleczą guza mózgu?

Ostatni wpis: 2018-11-19 18:08:14, autor: Sas, Odpowiedzi: 2

Jakie warzywa mogą spożywać weganie i jaki związek z tym mają pszczoły?

Ostatni wpis: 2018-11-19 18:06:24, autor: mati, Odpowiedzi: 0

Józef Śniegula - wywiad z pszczelarzem

Ostatni wpis: 2018-11-12 09:55:10, autor: mati, Odpowiedzi: 1

Wrocławska firma Pneumat System postawiła 6 uli

Ostatni wpis: 2018-11-12 09:51:05, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Mieleccy pszczelarze podsumowują sezon 2017/2018

Ostatni wpis: 2018-10-28 12:28:28, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Święto Pszczół w Ogrodzie Botanicznym UMCS 2018 - relacja

Ostatni wpis: 2018-10-25 13:59:43, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Purda - wieś tematyczna z pszczołami w tle

Ostatni wpis: 2018-10-21 07:49:28, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

I Konferencja Europejskich Miodosytników

Ostatni wpis: 2018-10-21 07:48:35, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Jak zaćmienie słońca wpływa na pszczoły?

Ostatni wpis: 2018-10-21 07:47:23, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Ogromny plaster miodu odkryty w murach domu jednorodzinnego w USA

Ostatni wpis: 2018-10-21 07:45:57, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Ostatni wpis: 2018-09-28 18:24:41, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Szaszłyki z marynatą miodową

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Żurawina z miodem i wanilią

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom