Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do artykułów

Kocimiętka właściwa (Nepeta cataria L.)

Ostatni wpis: 2025-06-01 11:09:42, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 1

Kamil Baj - wywiad z pszczelarzem

Ostatni wpis: 2025-06-01 10:51:22, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Jak zwiększyć sprzedaż miodu?

Ostatni wpis: 2025-05-26 15:41:55, autor: ewafan, Odpowiedzi: 1

Berlin stawia na pszczoły. Wygospodarował 2000 mk na łąkę kwietną!

Ostatni wpis: 2025-05-26 15:39:30, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

W IWNIRZ pracują nad konstrukcją ula pszczelego z naturalnych surowców roślinnych i zwierzęcych

Ostatni wpis: 2025-05-26 15:38:25, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Piotr Piłasiewicz - wywiad z bartnikiem

Ostatni wpis: 2025-04-22 13:38:59, autor: SJS, Odpowiedzi: 3

Miliardy pszczół giną w tajemniczy sposób, a Trump zwalnia badaczy

Ostatni wpis: 2025-04-18 23:05:27, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Ankara stolicą fałszerzy miodu

Ostatni wpis: 2025-04-18 22:54:15, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Błędy pszczelarzy podczas przeglądów wiosennych

Ostatni wpis: 2025-04-18 16:01:41, autor: SJS, Odpowiedzi: 2

Bartłomiej Maleta - wywiad z pszczelarzem

Ostatni wpis: 2025-02-23 17:36:27, autor: JaninaWeronika, Odpowiedzi: 4

Historia pszczelarstwa kołem się toczy?

Ostatni wpis: 2025-02-19 13:34:27, autor: ewafan, Odpowiedzi: 1

Stwórz balkon przyjazny dla pszczół. Rośliny miododajne do uprawy w doniczkach

Ostatni wpis: 2025-01-31 09:26:28, autor: michal-trabka, Odpowiedzi: 1

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do artykułów



  Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasteczka lekko miodowe

Żurawina z miodem i wanilią

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Kurczak teriyaki z miodem

Irlandzkie bułeczki owsiane z miodem

Kukurydziane bułeczki z miodem