Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Grzane piwo z miodem i propolisem Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3607

Przejdź do artykułu Grzane piwo z miodem i propolisem

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

blondynekkrk

2013-12-04 13:20:16

Obojętnie jakie piwo? Może być ciemne?

Lukasz_Baniak

2013-12-05 09:51:12

Kolego, na pewno lepsze będzie jasne.

blondynekkrk

2013-12-06 11:33:13

Będzie lepsze - może, ale czy ciemne też się nada? Mam akurat kilka koźlaków w domu ale za bardzo cenię sobie to piwo, żeby się miało zmarnować...

emil

2013-12-08 22:18:41

Nie próbowałem z ciemnym. Ale jak spróbujesz, to KONIECZNIE daj znać! Kto nie ryzykuje, ten nie zdobywa szczytów.

blondynekkrk

2013-12-09 10:20:56

W sumie racja... ale jednak chyba nie poświęcę koźlaka na próbę :) Jak będę miał inne ciemne piwko to sprawdzę

michal1972

2013-12-11 08:00:15

Nie zaryzykowałbym na Twoim miejscu. Uważam, że najlepsze do grzańca jest piwo jasne.

mati

2013-12-15 10:38:41

jasne tylko

eryk16

2013-12-25 11:36:21

Spróbowałem na ciemnym piwku i na jasnym. Zdecydowanie jasne wygrywa!

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Naleśniki w karmelizowanym sosie pomarańczowym z miodem

Ciasto dyniowe z rabarbarem i miodem

Puchowa owsianka na różanym mleku

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie