Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Młody pszczelarz a koszt zakupu rodzin pszczelich i uli Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2279

Przejdź do artykułu Młody pszczelarz a koszt zakupu rodzin pszczelich i uli

Zaloguj się aby obserwować temat

michal-trabka

2014-11-23 17:13:14

Młodym najbardziej opłaca się kupować ule z pszczołami od pszczelarzy, którzy mają zamiar zakończyć swoją karierę pszczelarską. Jest taniej i można też liczyć na pomoc merytoryczną po zakupie. Polecam, ja tak zrobiłem i uważam to za najlepszą decyzję w życiu!

HeniekWaldoch

2019-06-04 13:38:05

Witam, Szukacie dla swojej pasieki miodarek, ale nie wiecie, którą wybrać, i jakie właściwości posiada każda z nich? Tutaj łatwo to sprawdzicie, przez porównywarkę Łysoń http://miodarkilyson.pl/ wszystko tam porównacie, każdy parametr, wielkość bębna, mocy, możliwości sterowania itp, bardzo przydatna rzecz. Jest to sprzęt marki Łysoń

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Bastani – perskie lody szafranowe

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Placki z borówkami i miodem z cytryną

Budyniowa owsianka czekoladowa z miodem

Jabłko w cieście z karmelizowanym słonecznikiem