Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Konferencja Pszczelarska: Gospodarka Pasieczna i Wychów Matek w sezonie 2015 Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2163

Przejdź do artykułu Konferencja Pszczelarska: Gospodarka Pasieczna i Wychów Matek w sezonie 2015

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2014-11-10 08:07:41

Ja bym traktował tę konferencję bardziej jako spotkanie się ze znajomymi lub ewentualnie poznanie nowych kolegów po fachu. Dlaczego? Bo tak na prawdę tylko we wtorek coś się dzieje. Łącznie 6 godzin wykładów. Nie wiem jaki koszt takiej imprezy?

Lagnapis

2014-11-11 21:41:04

Całościowo to koszt około 500 zł za konferencje + noclegi. Dolicz dojazd i wyjdzie. Można też na same wykłady przyjechać. Z tego co pamiętam to 150 zł. Masz rację tylko we Wtorek coś się będzie działo, ale zawsze warto poznać nowych ludzi z tymi samymi pasjami.
Pozdrawiam,
Daniel Borak

michal1972

2014-11-13 22:51:24

Zapowiada się interesująco. Martwi mnie tylko to, że za konferencje pszczelarskie bierze się hotel a nie pszczelarze...

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Daniel Borak

Daniel Borak

Autor tekstów

Właściciel gospodarstwa pasiecznego Ślężańskie Miody i serwisu partnerskiego www.slezanskiemiody.pl

Projekt Bzykająca Przyczepka Edukuje

Projekt Bzykająca Przyczepka

VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec - relacja z wydarzenia

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016