Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Jan Wójcik zwycięzcą konkursu Wzorowa Pasieka Dolnego Śląska Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2018

Przejdź do artykułu Jan Wójcik zwycięzcą konkursu Wzorowa Pasieka Dolnego Śląska

Zaloguj się aby obserwować temat

factis

2014-11-03 08:20:40

Gratulacje! Pasja pomaga w osiąganiu sukcesów!

Lagnapis

2014-11-03 18:35:12

Gratulacje za wytrwałość i nagrodę.

michal1972

2014-11-04 07:20:10

Ciekaw jestem jakie to uczucie być stale docenianym za swoją pasję. Mnie się nie udało jeszcze dostać żadnej nagrody. Może jeszcze nie pora na mnie?:)

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Wsparcie rynku produktów pszczelich w latach 2016/2017, 2017/2018, 2018/2019 - koszty podlegające refundacji oraz podmioty uprawnione do składania projektów

Pszczelarz a faktura VAT RR

Sprzedaż bezpośrednia miodu - opodatkowanie