Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Transport uli - od czego zacząć? Cz. 1. Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2333

Przejdź do artykułu Transport uli - od czego zacząć? Cz. 1.

Zaloguj się aby obserwować temat

wszczypkow

2014-10-26 20:49:36

Pani Anno. Gratuluję. Artykuły są profesjonalne. Jest Pani precyzyjna. Pozdrawiam.

merseyside

2021-10-26 15:14:10

Dzień dobry,

chcę rozpocząć przygodę z pszczelarstwem. Mam ofertę zakupu uli, które są ok 150 km od mojego domu. Czy przewożenie je teraz (koniec października/początek listopada) jest ok?

Jeśli nie to kiedy trzeba by je było przewieźć?

Jestem zielony i proszę o życzliwe odpowiedzi :)

Weź udział w dyskusji:




  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Dyniowe drożdżowe z awokado

Miód z dziką różą

Pancakes cytrynowe z miodem

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Pierniczki świąteczne z miodem