Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Transport uli - od czego zacząć? Cz. 1. Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3958

Przejdź do artykułu Transport uli - od czego zacząć? Cz. 1.

Zaloguj się aby obserwować temat

wszczypkow

2014-10-26 20:49:36

Pani Anno. Gratuluję. Artykuły są profesjonalne. Jest Pani precyzyjna. Pozdrawiam.

merseyside

2021-10-26 15:14:10

Dzień dobry,

chcę rozpocząć przygodę z pszczelarstwem. Mam ofertę zakupu uli, które są ok 150 km od mojego domu. Czy przewożenie je teraz (koniec października/początek listopada) jest ok?

Jeśli nie to kiedy trzeba by je było przewieźć?

Jestem zielony i proszę o życzliwe odpowiedzi :)

Weź udział w dyskusji:


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe

Pierniczki świąteczne z miodem

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Nugat z orzechami, żurawiną i miodem

Ciasto kukurydziane z wiśniami na miodzie

Tofu smażone w ziołach z miodem