Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Miodarki radialne, diagonalne oraz kasetowe Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2254

Przejdź do artykułu Miodarki radialne, diagonalne oraz kasetowe

Zaloguj się aby obserwować temat

pszczelarka78

2014-06-06 13:16:16

ja mam diagonalną, pewnie jak większość pszczelarzy

mlody_pszczelarz

2014-06-21 22:29:14

ja tez, temat ciekawie przedstawiony

JoannaS

2014-09-02 16:47:44

Ja swoją miodarkę zakupiłam na tej stronie XYZ. Mają duży i ciekawy wybór, każdy rodzaj i dobre ceny. Chętnych zapraszam do odwiedzenia strony - może się przydać ; )

//Wpis z racji tego, iż zawierał treści o charakterze reklamowym, został zedytowany.

factis

2014-09-05 09:35:27

Nie znam takiej strony XYZ...

Weź udział w dyskusji:

Ostatnio na forum:

Współpracują z portalem:

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Standaryzacja uli

Leki zwalczające Varroa destructor

Wpływ temperatury na życie pszczół miodnych

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Chleb z szafranem i miodem

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.