Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

XXXII Ogólnopolskie Dni Pszczelarza w Babimoście Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2009

Przejdź do artykułu XXXII Ogólnopolskie Dni Pszczelarza w Babimoście

Zaloguj się aby obserwować temat

Sylwek

2014-04-17 10:55:28

Szkoda, że nie jest to organizowane w centrum Polski. Tak, żeby każdy miał równie daleko... albo równie blisko.

mlody_pszczelarz

2014-04-30 22:56:39

a ja mam blisko :P chyba sie wybiore

mati

2014-05-07 08:50:44

no fajnie to wyglada kiedy podadzom liste wykladow?

Weź udział w dyskusji:


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Krem jaglany z prażonym jabłkiem, rodzynkami i miodem

Zimowy torcik z żurawiną i kremem z białej czekolady

Sałata rzymska z mandarynkami i ogórkiem

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Linia pszczół car: PA

Linia pszczół car: Jugo

Jak stosować kwas szczawiowy?