Portal Pszczelarski

II Mielecka Konferencja Pszczelarska

Na obrazku: baner promujący wydarzenie pn. II Mielecka Konferencja Pszczelarska. Źródło logo i informacji: pszczelarze.mielec.pl

wydarzenie pszczelarskie konferencja pszczelarska luty 2016 2016 Mielec II Mielecka Konferencja Pszczelarska Mielecka Konferencja Pszczelarska Powiatowe Koło Pszczelarzy w Mielcu Arkadiusz Kapliński Zenon Zieniewicz

Powiatowe Koło Pszczelarzy w Mielcu zaprasza na II Mielecką Konferencję Pszczelarską, która odbędzie się w dniach 26-27.02.2016 r. w Samorządowym Centrum Kultury w Mielcu. Patronat nad wydarzeniem objął Zbigniew Tymuła, Starosta Powiatu Mieleckiego.

Program wydarzenia pn. II Mielecka Konferencja Pszczelarska:

26.02.2016 r. (piątek)

17:00 - Otwarcie konferencji

17:30 - dr Arkadiusz Kapliński: "Produkty pszczele w diecie człowieka"

 

27.02.2016 r. (sobota)

9:00 - 17:00

Zenon Zieniewicz: "Teoria a rzeczywistość w prowadzeniu pasieki"

Zenon Zieniewicz: "Karmienie pszczół: cukier, syropy i inne"

Zenon Zieniewicz: "Problemy zwiazane z jakością wosku"

 

Udział w konferencji jest bezpłatny.

 

Miejsce wydarzenia pn. II Mielecka Konferencja Pszczelarska

Samorządowe Centrum Kultury w Mielcu
Al. Niepodległości 7
39-300 Mielec

Zobacz również:

I Mielecka Konferencja Pszczelarska

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 2171

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Kaczka po mazursku

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Banan w cieście

Dyniowe drożdżowe z awokado

Krem bananowo-owsiany z miodem

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Pierniczki z miodem na święta - wersja 1

Kuskus z warzywami, ziarnami i miodem

Amarantusowe batoniki z miodem