Portal Pszczelarski

Mleczko pszczele - właściwości, zastosowanie, dawkowanie, opinie

Na zdjęciu: mleczko pszczele. Źródło zdjęcia: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/89/Weiselzellen_68a.jpg/1024px-Weiselzellen_68a.jpg Autor zdjęcia: Waugsberg

mleczko pszczele apiterapia skład mleczka pszczelego pozyskiwanie mleczka pszczelego zastosowanie mleczka pszczelego przechowywanie mleczka pszczelego działanie mleczka pszczelego właściwości lecznicze mleczka pszczelego dawkowanie mleczka pszczelego

Przepraszamy!

Wybrany przez Ciebie artykuł jest w tym momencie weryfikowany pod względem merytorycznym.

Jeżeli pilnie potrzebujesz zapoznać się z jego treścią, poinformuj nas pisząc na adres: redakcja@portalpszczelarski.pl

Dołożymy wszelkich starań, aby w pierwszej kolejności udostępnić treść tego artykułu.

Pozdrawiamy!

Redakcja serwisu PortalPszczelarski.pl



Liczba wyświetleń artykułu: 5520

Komentarze z forum pszczelarskiego

blondynekkrk 2016-03-05 15:40:37

Artykuł czaderski :) Fajnie, że artykuły tutaj są coraz dłuższe i coraz ciekawsze!

Wedge 2016-07-26 20:40:31

Czy ktoś orientuje się może gdzie w Wielkopolsce można kupić mleczko pszczele ? Ewentualnie poza Wielkopolską.Staramy się z żoną o dziecko,może to by pomogło,a nie chcemy dać się naciąć. Większość ofert w internecie to mleczko w tabletkach itp.a chcielibyśmy ze sprawdzonej pasieki prosto od "pszczoły";)

Piotrek_Skorupka 2016-08-11 21:23:15

do wede najlepiej kupic mleczko pszczele u pszczelarza ktory choduje matki w miesiacach maj i lipiec tylko wtedy mozna kupic mleczko pszczele

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Daniel Borak

Daniel Borak

Autor tekstów

Właściciel gospodarstwa pasiecznego Ślężańskie Miody i serwisu partnerskiego www.slezanskiemiody.pl

Projekt Bzykająca Przyczepka Edukuje

VIII Agroturystyczne Święto Wina i Miodu Pitnego na Zamku Grodziec - relacja z wydarzenia

Projekt Bzykająca Przyczepka

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.