XIII Targi Pszczelarskie i Tradycyjnej Żywności w Karczowiskach
Na XIII Targi Pszczelarskie i Tradycyjnej Żywności w Karczowiskach, które odbędą się 1-2 sierpnia 2015 r., zapraszają ich organizatorzy: PPHU Cecylia Badeńska, Waldemar Badeński, Małgorzata Guzowska, P.P. Tomasz Łysoń Sp. z o.o. S.K. oraz Regionalny Związek Pszczelarzy w Elblągu z z/s w Starym Polu. Tegorocznemu wydarzeniu towarzyszyć będą Obchody 40-lecia Regionalnego Związku Pszczelarzy w Elblągu z/s w Starym Polu.
Program wydarzenia pt. XIII Targi Pszczelarskie i Tradycyjnej Żywności w Karczowiskach
1 sierpnia 2015 r. (sobota)
10:00 - Uroczyste otwarcie XIII Targów Pszczelarskich i Tradycyjnej Żywności w Karczowiskach
W tym czasie przewidziane jest wystąpienie Prezesa Regionalnego Związku Pszczelarzy w Elblągu, wręczenie nagród i wyróżnień dla zasłużonych pszczelarzy, prezentacja fotografii pasiek wchodzących w skład RZP w Elblągu oraz festiwal miodu.
14:00 - Koncert zespołu Dejavo oraz równośnie dla zainteresowanych: wykład pt. "Najnowsze metody zwalczania warrozy w sytuacji zmiany biologii pasożyta", który poprowadzi prof. dr hab. Paweł Chorbiński
18:00 - Zakończenie pierwszego dnia targów
2 sierpnia 2015 r. (niedziela)
9:50 - Msza Święta Polowa
10:30 - Oficjalne otwarcie drugiego dnia targów
11:00 - Blok gier i konkursów dla dzieci i dorosłych z nagrodami oraz równocześnie dla zainteresowach: wykład teoretyczny pt. "Jak założyć własną pasiekę?", który poprowadzi prof. dr hab. Paweł Chorbiński
13:30 - Koncert Sergieja Kriuczkowa i Riverboat Ramblers Swing Orchestra
14:00 - Zajęcia praktyczne pt. "Jak założyć własną pasiekę?", które poprowadzi prof. dr hab. Paweł Chorbiński
17:00 - Oficjalne zakończenie targów.
Czytaj również:
XVI Targi Pszczelarskie i Tradycyjnej Żywności w Karczowiskach
XV Targi Pszczelarskie i Tradycyjnej Żywności w Karczowiskach
XIV Targi Pszczelarskie i Tradycyjnej Żywności w Karczowiskach
Liczba wyświetleń artykułu: 4255
Komentarze z forum pszczelarskiego
Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!