Portal Pszczelarski

I Dolnośląski Kongres Pszczelarzy - wideo-relacja

Na rysunku powyżej zaproszenie na I Dolnośląski Kongres Pszczelarzy. Źródło: Materiały przesłane przez Organizatorów.

wydarzenie pszczelarskie kongres pszczelarski wideo-relacja maj 2014 2014 Krzyżowa Krzyżowa k. Świdnicy Dolnośląski Kongres Pszczelarzy Stowarzyszenie LGD Szlakiem Granitu Dolnośląski Związek Pszczelarzy Paweł Chorbiński Benedykt Polaczek

I Dolnośląski Kongres Pszczelarzy organizowany przez Stowarzyszenie LGD Szlakiem Granitu dobiegł końca. Zgodnie z przyjętym harmonogramem wydarzenia, swoje wykłady wygłosili: dr hab. Paweł Chorbiński, prof. UP (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu) oraz dr Benedykt Polaczek (Wolny Uniwersytet w Berlinie). Wydarzenie spotkało się z dużym zainteresowaniem, co zapewne poskutkuje w niedalekiej przyszłości kolejnymi jego edycjami.

Gratulując frekwencji organizatorom, zapraszam w imieniu swoim oraz organizatorów, do zapoznania się z relacją z niniejszego wydarzenia.

 

 

Zobacz również:

I Dolnośląski Kongres Pszczelarzy (termin, miejsce i program wydarzenia)

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 2380

Komentarze z forum pszczelarskiego

blondynekkrk 2014-06-03 12:57:29

Wydaje się, że było bardzo fajnie:)



  Współpracują z portalem:

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Nalewka jaśminowa z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie