Portal Pszczelarski

I święto plonów w skansenie - Targi Miodu i Wyrobów Pszczelarskich

Na powyższym obrazku widnieje podwojony fragment strony Muzeum Wsi Opolskiej w Opolu. Źródło obrazka: muzeumwsiopolskiej.pl/node/222

wydarzenie pszczelarskie targi pszczelarskie październik 2013 2013 Opole Muzeum Wsi Opolskiej Święto Plonów w Skansenie

Nie 29. września (jak wcześniej planowano), a 6. października 2013 r. w Muzeum Wsi Opolskiej odbędzie się I Święto Plonów w Skansenie.

Obecnie trwa nabór wystawców, w szczególności sprzedawców miodu i wyrobów pszczelarskich.

Wszystkie osoby zainteresowane proszone są o kontakt z organizatorem:

Muzeum Wsi Opolskiej w Opolu,
Ul. Wrocławska 174,
45-835 Opole
Tel./Fax: 77 457 23 49, 77 474 30 21
edukacja@mwo.opole.pl

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 2502

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Miód - produkt pszczeli

Propolis - produkt pszczeli

Pszczelarz, a kto to taki?

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chałka z szafranem i miodem

Kapusta czerwona z porto

Nan-e qandi