Portal Pszczelarski

Pszczeli Ogród Zmysłów

Przykładowy projekt ogrodu przyjaznego pszczołom. Autorka wizualizacji: Luiza Dawidowicz. Autor zdjęcia wykorzystanego do wizualizacji: Emil Mariusz Szymański.

centrum edukacji pszczelarskiej ogród zmysłów ogród przyjazny pszczołom młody pszczelarz edukacja pszczelarska zmysły rośliny pyłkodajne rośliny nektarodajne pszczeli ogród zmysłów

Przepraszamy! Wybrany artykuł jest w trakcie aktualizacji.

Zarejestruj się korzystając z tego linku: http://www.portalpszczelarski.pl/rejestracja.html i:

- dowiedz się kiedy część aktualizowanych artykułów będzie ponownie dostępna,

- napisz na forum abyśmy ten artykuł w pierwszej kolejności dla Ciebie zaktualizowali.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za napotkane utrudnienia.



Liczba wyświetleń artykułu: 3257

Komentarze z forum pszczelarskiego

blondynekkrk 2014-03-05 17:02:38

Musze przyznać, że ciekawy pomysł. Jest to tylko koncepcja, czy może już to jest realizowane?

emil 2014-03-07 17:54:25

Póki co jest to projekt, realizacja przewidziana jest na wiosnę, jeśli pozwolą na to finanse.

blondynekkrk 2014-03-09 09:16:31

Super! Jakby się pojawiły środki to mam nadzieję, że jakiś artykuł tutaj też dodacie z realizacji projektu. Fajna inicjatywa!



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

W katowickiej Fabryce Porcelany powstała pasieka 2021

Wsparcie Rynku Produktów Pszczelich - podstawowe warunki udziału na lata 2017/2018 i 2018/2019

VIII Świętokrzyski Konkurs na Nalewkę Miodową i Miód Pitny

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Chałka z szafranem i miodem

Bastani – perskie lody szafranowe

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie