Portal Pszczelarski

Pszczeli Ogród Zmysłów

Przykładowy projekt ogrodu przyjaznego pszczołom. Autorka wizualizacji: Luiza Dawidowicz. Autor zdjęcia wykorzystanego do wizualizacji: Emil Mariusz Szymański.

centrum edukacji pszczelarskiej ogród zmysłów ogród przyjazny pszczołom młody pszczelarz edukacja pszczelarska zmysły rośliny pyłkodajne rośliny nektarodajne pszczeli ogród zmysłów

Przepraszamy! Wybrany artykuł jest w trakcie aktualizacji.

Zarejestruj się korzystając z tego linku: http://www.portalpszczelarski.pl/rejestracja.html i:

- dowiedz się kiedy część aktualizowanych artykułów będzie ponownie dostępna,

- napisz na forum abyśmy ten artykuł w pierwszej kolejności dla Ciebie zaktualizowali.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za napotkane utrudnienia.



Liczba wyświetleń artykułu: 4037

Komentarze z forum pszczelarskiego

blondynekkrk 2014-03-05 17:02:38

Musze przyznać, że ciekawy pomysł. Jest to tylko koncepcja, czy może już to jest realizowane?

emil 2014-03-07 17:54:25

Póki co jest to projekt, realizacja przewidziana jest na wiosnę, jeśli pozwolą na to finanse.

blondynekkrk 2014-03-09 09:16:31

Super! Jakby się pojawiły środki to mam nadzieję, że jakiś artykuł tutaj też dodacie z realizacji projektu. Fajna inicjatywa!



  Współpracują z portalem:

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Torcik naleśnikowy z miodem

Zimowy torcik z żurawiną i kremem z białej czekolady

Szpinak z gruszką, pomarańczą i miodem

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Skład miodu