Portal Pszczelarski

Pszczoły storczykowe Euglossa

Na zdjęciu: pszczoła storczykowa Euglossa. Żródło zdjęcia: 3.bp.blogspot.com/-qZxvzaSYV54/TvdkHTOTWHI/AAAAAAAAAn8/shDk538PhVA/s640/201112259144.jpg

pszczoły storczykowe storczyki zapachy feromony Euglossa pyłek

Przepraszamy! Wybrany artykuł jest w trakcie aktualizacji.

Zarejestruj się korzystając z tego linku: http://www.portalpszczelarski.pl/rejestracja.html i:

- dowiedz się kiedy część aktualizowanych artykułów będzie ponownie dostępna,

- napisz na forum abyśmy ten artykuł w pierwszej kolejności dla Ciebie zaktualizowali.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za napotkane utrudnienia.



Liczba wyświetleń artykułu: 6796

Komentarze z forum pszczelarskiego

blondynekkrk 2014-02-23 12:01:31

Czyli wszystko służy czemuś ;D Cwane te samce:)

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Torcik naleśnikowy z miodem

Sałata rzymska z mandarynkami i ogórkiem

Kuskus z warzywami, ziarnami i miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Naleśniki bananowe z miodem

Ciasto dyniowe z rabarbarem i miodem

Placki bananowo-owsiane z miodem