Marchewka z jabłkiem i miodem
Pyszna, zdrowa i szybka surówka do obiadu.
Składniki:
- 3 marchewki,
- 1 jabłko,
- 1 łyżka miodu,
- sok z 1/2 cytryny.
Przygotowanie:
Marchewki i jabłko obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Następnie dodajemy miód i sok z cytryny – dokładnie mieszamy.
Smacznego!!!
Zobacz moje pozostałe przepisy opublikowane na Portalu Pszczelarskim:
1. Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili
2. Łosoś w musztardzie i miodzie
3. Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym
4. Udka z kurczaka z ketchupem i miodem
Odwiedź mój blog kulinarny: Kuchnia Krokusia
Liczba wyświetleń artykułu: 6975
Komentarze z forum pszczelarskiego
blondynekkrk 2014-03-09 09:00:01