Portal Pszczelarski

Kwalifikacyjny kurs pszczelarski w Płocku 2021

pszczelarstwo mazowieckie kurs pszczelarski

Zespół Szkół im. Leokadii Bergerowej w Płocku zaprasza serdecznie wszystkich zainteresowanych do skorzystania z oferty edukacyjnej dot. Kwalifikacyjnych Kursów Zawodów na rok szkolny 2021/2022:

  • Pszczelarz ROL.03 Prowadzenie produkcji pszczelarskiej oraz
  • Technik Pszczelarz ROL.09 Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej i pszczelarskiej

Nauka jest bezpłatna!

Więcej informacji:

Zespół Szkół im. Leokadii Bergerowej
ul. Kutnowska 30, 09-402 Płock

tel.: 24 268 72 74
e-mail: zsrberg@poczta.onet.pl

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 4414

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Chleb na owsiance z miodem

Domowa musztarda z miodem

Koktajl pietruszkowy z miodem

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Kontrola jakości miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Skład miodu

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chałka z szafranem i miodem

Konfitura z melona z imbirem i miodem

Piernik sułtański