Portal Pszczelarski

Pszczele Bez Słowa dla WOŚP 2020

wydarzenie pszczelarskie warsztaty pszczelarskie pszczelarstwo mazowieckie styczeń 2020 2020 Warszawa Pszczele Bez Słowa dla WOŚP 2020

W dniach 11-12.01.2020 r. w Warszawie przy ul. Fosa 3 odbędzie się weekend z pszczołami zatytułowany: Pszczele Bez Słowa dla WOŚP. To przedsięwzięcie, które ma na celu wesprzeć 28. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Program wydarzenia pn. Pszczele Bez Słowa dla WOŚP 2020:

11.01.2020 r. (sobota)

12:00-16:00 - Giełda Miodowa (sprzedaż miodów i warsztat pszczelarski)

 

12.01.2020 r. (niedziela)

- cały dzień - atrakcje przygotowane przez Fundację S.O.S. w tym m.in.: animacje dla dzieci, warsztaty kosmetyczne, degustacja miodów oraz aukcja charytatywna

- 18:30 - koncert w wykonanuy światecznej kooperacji zespołów Mordorsi, Sweet Flames i The Harb Brothers

 

Miejsce wydarzenia:

ul. Fosa 3 (BEZ SŁOWA)
02-768 Warszawa 

e-mail: niemaslowa@gmail.com

Oficjalny plakat wydarzenia:

Pszczele Bez Słowa dla WOŚP 2020 - plakat

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 1934

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Bigos staropolski na winie z miodem

Nalewka jaśminowa z miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Pierniczki świąteczne z miodem