Portal Pszczelarski

I Światowy Dzień Pszczół w Pasiece Juliusza

wydarzenie pszczelarskie maj 2018 2018 Jelenia Góra I Światowy Dzień Pszczół w Pasiece Juliusza Światowy Dzień Pszczół w Pasiece Juliusza Pasieka Juliusza

W niedzielę 20 maja 2018 r. w godzinach między 10:00 a 18:00 serdecznie zapraszamy na bezpłatne warsztaty pszczelarskie pn. I Światowy Dzień Pszczół w Pasiece Juliusza. 

Warsztaty zostaną poprowadzone przez właściciela Pasieki Juliusza - Michała Piwowarskiego, który z największą przyjemnością pokaże wszystkim uczestnikom warsztatów, jak przebiega praca przy ulach.

Warsztaty odbędą się na pasieczysku, Zachełmie 49, 58-562 Zachełmie, Jelenia Góra.

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu z organizatorem: 883 335 645.

Czytaj również:

II Światowy Dzień Pszczół w Pasiece Juliusza

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 2534

Komentarze z forum pszczelarskiego

blondynekkrk 2018-05-16 21:07:44

Szkoda, że tak daleko, bo wybrałbym się z największą przyjemnością. Mądrego zawsze dobrze posłuchać :) Pozdrawiam i gratuluję inicjatywy!



  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasteczka lekko miodowe

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Irlandzkie bułeczki owsiane z miodem

Sałatka kobieca Keep smiling z miodem

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem