Portal Pszczelarski

Skaryszewskie Miody Pszczele – Produktem Roku 2017

pszczelarstwo mazowieckie Skaryszewskie Miody Pszczele Produkt Roku 2017 Monika Mrożek

Wyroby firmy handlowo-usługowej pani Moniki Mrożek zostały nagrodzone laurem Produktu Roku 2017 podczas VII Edycji Konkursu Gospodarczego Starosty Radomskiego "Perły powiatu". Wydarzenie to wspiera lokalnych przedsiębiorców i promuje innowacyjne przedsięwzięcia.

Podczas gali, która odbyła się w tym roku w Iłży, nagrodzono przedsiębiorstwa wyróżniające się w szczególny sposób na tle powiatu radomskiego. Pośród nagrodzonych przedsiębiorstw - rywalizujących między sobą w pięciu kategoriach - jako produkt roku wyróżniono "Skarszewskie Miody Pszczele".

Zgodnie z informacją podaną przez portal cozazien.pl, przedsiębiorstwo pani Moniki produkuje naturalne, tradycyjne produkty pszczele na podstawie regionalnych przepisów. Limitowane ilości produktów potęgują ich unikatowy charakter.

VII edycja konkursu odbyła się w Sali Widowiskowo-Kinowej w Iłży i została połączona z uroczystym otwarciem i poświęceniem nowo wybudowanej sali. Podczas gali, poza nagrodami, wręczono również medale dla zasłużonych darczyńców.

Opracowano na podstawie:

Cozadzien.pl, „Perły Powiatu” rozdane, a przy okazji…., http://www.cozadzien.pl/radom/perly-powiatu-rozdane-a-przy-okazji/46516, Data publikacji: 2018.04.07, Data odczytu: 2018.04.07



Liczba wyświetleń artykułu: 1225

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Konferencja Współczesne Uwarunkowania Zarządzania Środowiskiem

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Opowiemy faktów full, jak w biznesie działa ul

BeePower! w Polsce i za granicą