Portal Pszczelarski

Konferencja Pszczelarska na Zamku Piastów Śląskich w Brzegu 2018

Źródło informacji: facebook.com/events/333794663695025/

pszczelarstwo dolnośląskie wydarzenie pszczelarskie marzec 2018 2018 Brzeg Konferencja Pszczelarska na Zamku Piastów Śląskich w Brzegu 2018 Janusz Cichoń

3 marca 2018 r. (sobota) o godzinie 10:00 odbędzie się Konferencja Pszczelarska na Zamku Piastów Śląskich w Brzegu. 

Wykład na temat tajników hodowli pszczół poprowadzi dr Janusz Cichoń, autor książek poświęconych temu zagadnieniu. Wykład Pana dr Janusza Cichonia ma być wprowadzeniem do dyskusji i wymiany doświadczeń między pszczelarzami oraz próbą wypracowania wspólnego stanowiska w kontekście coraz trudniejszej sytuacji w pszczelarstwie.

Miejsce wydarzenia:

Zamek Piastów Śląskich
Plac Zamkowy 1
49-300 Brzeg

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 1894

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Skrzydełka z miodem i chili

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych