Portal Pszczelarski

Mazurskie Miody ogłaszają zmiany w 2018 roku

Miód pitny w literatce.

pszczelarstwo w Polsce Mazurskie Miody

Firma Mazurskie Miody zapowiedziała zaskakujące zmiany w 2018 roku. Planowana jest zmiana szaty graficznej, a także skierowanie eksportu w nowych kierunkach. Producent zapowiedział też wprowadzenie kilku nowych zaskakujących produktów.

Mazurskie Miody to firma istniejąca od 1964 roku. W ofercie produktowej posiada oczywiście miody pszczele, ale od jakiegoś czasu silnie rozwija się tam pion produkcji alkoholi. W ubiegłym roku firma wprowadziła na rynek pierwszego polskiego single malt'a, czyli delikatną whisky o charakterystycznej dębowej nucie. Właśnie w tym kierunku Mazurskie Miody planują się rozwijać.

Portal Spożywczy powołuje się na słowa specjalisty do spraw marketingu z firmy Mazurskie Miody - Adama Gogacza, który zapowiada, że przedsiębiorstwo planuje skupić się głównie na mocnych alkoholach i miodach pitnych. Ten krok ma na celu zaspokojenie aktualnych potrzeb konsumentów oraz ma zapewnić firmie możliwość zdobycia nowych kierunków eksportowych.

Opracowano na podstawie:

Portal Spożywczy, Mazurskie Miody planują kilka nowości w tym roku, odświeżenie szaty i rozwój eksportu, http://www.portalspozywczy.pl/alkohole-uzywki/wiadomosci/mazurskie-miody-pla.nuja-.kilka-nowosci-w-tym-roku-odswiezenie-szaty-i-rozwoj-eksportu,153986.html, Data publikacji: 2018.01.17, Data odczytu: 2018.01.18



Liczba wyświetleń artykułu: 1011

Komentarze z forum pszczelarskiego

Bikej0909 2018-01-26 10:34:09

PŁACA PSIE PIENIADZE ZA MIOD



  Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

O co chodzi w BeePower!?

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 1.

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Skrzydełka z miodem i chili

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016