Portal Pszczelarski

Mazurskie Miody ogłaszają zmiany w 2018 roku

Miód pitny w literatce.

pszczelarstwo w Polsce Mazurskie Miody

Firma Mazurskie Miody zapowiedziała zaskakujące zmiany w 2018 roku. Planowana jest zmiana szaty graficznej, a także skierowanie eksportu w nowych kierunkach. Producent zapowiedział też wprowadzenie kilku nowych zaskakujących produktów.

Mazurskie Miody to firma istniejąca od 1964 roku. W ofercie produktowej posiada oczywiście miody pszczele, ale od jakiegoś czasu silnie rozwija się tam pion produkcji alkoholi. W ubiegłym roku firma wprowadziła na rynek pierwszego polskiego single malt'a, czyli delikatną whisky o charakterystycznej dębowej nucie. Właśnie w tym kierunku Mazurskie Miody planują się rozwijać.

Portal Spożywczy powołuje się na słowa specjalisty do spraw marketingu z firmy Mazurskie Miody - Adama Gogacza, który zapowiada, że przedsiębiorstwo planuje skupić się głównie na mocnych alkoholach i miodach pitnych. Ten krok ma na celu zaspokojenie aktualnych potrzeb konsumentów oraz ma zapewnić firmie możliwość zdobycia nowych kierunków eksportowych.

Opracowano na podstawie:

Portal Spożywczy, Mazurskie Miody planują kilka nowości w tym roku, odświeżenie szaty i rozwój eksportu, http://www.portalspozywczy.pl/alkohole-uzywki/wiadomosci/mazurskie-miody-pla.nuja-.kilka-nowosci-w-tym-roku-odswiezenie-szaty-i-rozwoj-eksportu,153986.html, Data publikacji: 2018.01.17, Data odczytu: 2018.01.18



Liczba wyświetleń artykułu: 1619

Komentarze z forum pszczelarskiego

Bikej0909 2018-01-26 10:34:09

PŁACA PSIE PIENIADZE ZA MIOD

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Piernik sułtański

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Nan-e qandi

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Przekaż 1% podatku dla niepełnosprawnych rodziców

Bezpłatny Kwalifikacyjny Kurs Zawodowy w zawodzie technik pszczelarz - ZS1 Bratoszewice 2016

II Konferencja Młodych Naukowców Współczesne Uwarunkowania Działalności Gospodarstw Pasiecznych - harmonogram

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek