Portal Pszczelarski

Ogłoszenia pszczelarskie - jak korzystać?

Źródło obrazka: http://www.portalpszczelarski.pl/5/ogloszenia.html

ogłoszenia pszczelarskie poradnik instrukcja

Ogłoszenia pszczelarskie to jeden z najważniejszych modułów niniejszej strony. Jego celem jest umożliwienie dodawania bezpłatnych ogłoszeń dotyczących branży pszczelarskiej i około-pszczelarskiej.

Ogłoszenia pszczelarskie znajdują się pod adresem: http://www.portalpszczelarski.pl/5/ogloszenia.html Można je również odwiedzić klikając w menu (które znajduje się w prawym górnym rogu strony) przycisk "OGŁOSZENIA" (między: "FORUM" a "GALERIA").

Ogłoszenia pszczelarskie zostały podzielone na 8 kategorii. Znajdują się one po lewej stronie. Należą do nich:
- Sprzedam,
- Kupię,
- Wymienię / Oddam za darmo,
- Usługi,
- Wynajmę,
- Współpraca rolniczo-pszczelarska,
- Praca,
- Kursy i szkolenia.

Klikając w każdą kategorię z osobna, można zapoznać się z konkretnymi ogłoszeniami. Ogłoszenia wyświetlają się w logicznym porządku; od najnowszego do najstarszego.

Aby móc dodać nowe ogłoszenie należy posiadać konto na Portalu Pszczelarskim.

Niekiedy panel rejestracji i logowania jest przysłonięty informacją na czarnym tle o wykorzystywaniu plików cookie oraz przyciskiem OK. Należy kliknąć przycisk OK, a następnie postępować zgodnie z instrukcją.

REJESTRACJA (dla osób, które NIE POSIADAJĄ konta na PortalPszczelarski.pl):
W tym celu należy na samej górze strony (nad pomarańczowo-brązowym paskiem) kliknąć przycisk: "ZAREJESTRUJ SIĘ" i postępować zgodnie z instrukcją zawartą na  stronie rejestracji.
Użytkownicy, którzy posiadają konto na Facebooku mogą znacznie szybciej przejść przez proces rejestracji. Wystarczy kliknąć w niebieski przycisk: "Zaloguj się" i wybrać nick.

LOGOWANIE (dla osób, które POSIADAJĄ konto na PortalPszczelarski.pl):
Po poprawnie przeprowadzonym procesie rejestracji (rejestracji na stronie i kliknięciu w link aktywacyjny znajdujący się w mailu) należy się zalogować. Użytkownicy, którzy skorzystali z tradycyjnej rejestracji (klikając przycisk "ZAREJESTRUJ SIĘ") powinni wpisać w białe krateczki na samej górze strony: adres e-mail (np. kowalski@wp.pl) oraz hasło, a następnie kliknąć przycisk z napisem na szarym tle "ZALOGUJ SIĘ".
Osoby, które zarejestrowały się z wykorzystaniem konta z Facebooka mogą logować się w wyżej wymieniony sposób (podając e-mail oraz hasło do logowania do Facebooka w białych krateczkach) lub klikając "Zaloguj się" na niebieskim tle.

TWORZENIE NOWEGO OGŁOSZENIA:
1. Aby utworzyć nowe ogłoszenie należy po zalogowaniu się kliknąć przycisk: Dodaj nowe ogłoszenie.
2. Następnie należy wybrać kategorię ogłoszenia klikając "Wybierz", podać numer telefonu oraz wpisać treść ogłoszenia.
3. Aby dodać zdjęcie należy kliknąć przycisk "Przeglądaj", a następnie wybrać zdjęcie z dysku. Jeżeli zdjęcie zostało poprawnie wskazane napis "Nie wybrano pliku." ulegnie zmianie. Można dodać maksymalnie cztery zdjęcia w formacie: JPG, GIF albo PNG.
4. Po upewnieniu się, że wszystkie podane dane są poprawne, należy kliknąć przycisk "Dodaj ogłoszenie".

Jeżeli po odwiedzeniu działu z ogłoszeniami wyświetla się na pomarańczowym tle napis: "Zarejestruj się aby dodać ogłoszenie", oznacza to, że musimy ponownie przejść przez REJESTRACJĘ (jeżeli nie utworzyliśmy wcześniej konta) lub przez LOGOWANIE (jeżeli uprzednio utworzyliśmy konto na portalu).

Darmowe ogłoszenia pszczelarskie są automatycznie usuwane po 30 dniach od daty ich publikacji. Aby zachować ciągłość publikacji zaleca się bieżące śledzenie ogłoszeń oraz ich ponawianie tuż przed końcem ich ważności.

Sugeruje się poinformowanie ogłoszeniodawcy o znalezieniu oferty w dziale ogłoszeń Portalu Pszczelarskiego celem weryfikacji źródła posiadanych informacji.

Treść dodawanych ogłoszeń musi być zgodna z rzeczywistością i z postanowieniami regulaminu. W przypadku niezastosowania się do reguł panujących na portalu, administrator może nałożyć karę na użytkownika w postaci bana na korzystanie z treści całego portalu.

W razie jakichkolwiek problemów dotyczących rejestracji, logowania lub korzystania z bezpłatnych ogłoszeń pszczelarskich prosimy o kontakt na: redakcja@portalpszczelarski.pl .

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 3255

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasteczka lekko miodowe

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności