Portal Pszczelarski

Zmarł pszczelarz - Czesław Nadolny 2017

Źródło zdjęcia: pszczelarze-smigiel.pl/index.html

pszczelarstwo wielkopolskie nekrolog pszczelarski Koło Pszczelarzy w Śmiglu Czesław Nadolny

Koło Pszczelarzy w Śmiglu na łamach swojej strony internetowej z przykrością informuje, że 5 marca 2017 r. odszedł na wieczny spoczynek Czesław Nadolny, przyjaciel, kolega, niestrudzony pszczelarz. W latach 1975-1981 pełnił funkcję prezesa Koła Pszczelarzy w Śmiglu.

Opracowano na podstawie:

Strona Koła Pszczelarzy w Śmiglu, http://www.pszczelarze-smigiel.pl/index.html, Data odczytu: 2017.03.25

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 1462

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Kaczka po mazursku

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Bastani – perskie lody szafranowe

Chałka z szafranem i miodem

Nan-e qandi