Portal Pszczelarski

Pasieka Lidii i Mateusza Morawskich w Cannes 2017

pszczelarstwo małopolskie Pasieka Lidii i Mateusza Morawskich MIPIM The World's Leading Property Market 2017

Miody z Pasieki Lidii i Mateusza Morawskich w dniach 14-17 marca 2017 r. godnie reprezentują województwo Małopolskie na targach we fransuckim Cannes.

W ramach realizacji projektu Power up your Business in Małopolska na jednych z największych targów nieruchomości na świecie MIPIM The World's Leading Property Market 2017, reprezentacja województwa małopolskiego będzie przekonywać potencjalnych inwestorów do realizacji planów mieszkaniowo-usługowych na terenie Małopolski.

Obecność miodów z Pasieki Lidii i Mateusza Morawskich z Krakowa to chluba nie tylko dla właścicieli pasieki, ale powód do zadowolenia dla pszczelarzy z całej Polski. Wespół z promocją Małopolski promowany jest najwyższej jakości, słodki pszczeli produkt.

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 1482

Komentarze z forum pszczelarskiego

mati 2017-03-16 20:19:15

gratuluje fajnie ze ktos pszy okazji uslyszy o polskich miodach i moze zainwestuje w polskie pasieki



  Współpracują z portalem:

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Grzegorz Belica

Grzegorz Belica

Autor tekstów oraz Koordynator Fab Lab Łódź

Fab Lab Łódź to organizacja propagująca idee zrób to sam, samowystarczalności i rozwoju umiejętności praktycznych. Jednym z elementów jaki rozwijają jest edukacja w zakresie hodowli pszczół i roli jaką pełnią w naturze i gospodarce człowieka.

Warsztaty pszczelarskie w Fab Lab Łódź - relacja z wydarzenia

Warsztat: Sami robimy ul wielkopolski

III edycja warsztatów: Sami robimy ul wielkopolski

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ciasto orzechowe z miodem

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi