Portal Pszczelarski

Pasieka Lidii i Mateusza Morawskich w Cannes 2017

pszczelarstwo małopolskie Pasieka Lidii i Mateusza Morawskich MIPIM The World's Leading Property Market 2017

Miody z Pasieki Lidii i Mateusza Morawskich w dniach 14-17 marca 2017 r. godnie reprezentują województwo Małopolskie na targach we fransuckim Cannes.

W ramach realizacji projektu Power up your Business in Małopolska na jednych z największych targów nieruchomości na świecie MIPIM The World's Leading Property Market 2017, reprezentacja województwa małopolskiego będzie przekonywać potencjalnych inwestorów do realizacji planów mieszkaniowo-usługowych na terenie Małopolski.

Obecność miodów z Pasieki Lidii i Mateusza Morawskich z Krakowa to chluba nie tylko dla właścicieli pasieki, ale powód do zadowolenia dla pszczelarzy z całej Polski. Wespół z promocją Małopolski promowany jest najwyższej jakości, słodki pszczeli produkt.

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 2184

Komentarze z forum pszczelarskiego

mati 2017-03-16 20:19:15

gratuluje fajnie ze ktos pszy okazji uslyszy o polskich miodach i moze zainwestuje w polskie pasieki

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Zapobieganie i zwalczanie inwazji Varroa sp. u pszczoły miodnej

Pszczoła miodna. Klasyfikacja, występowanie i ewolucja

Metody oceny stopnia inwazji Varroa destructor

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie