Portal Pszczelarski

Kontrola jakości miodu

Projekt własny. Źródło zdjęć: fao.org/docrep/w0076e/w0076e06.htm#2.8

FAO miód jakość miodu fałszowanie miodu

Przepraszamy! Wybrany artykuł jest w trakcie aktualizacji.

Zarejestruj się korzystając z tego linku: http://www.portalpszczelarski.pl/rejestracja.html i:

- dowiedz się kiedy część aktualizowanych artykułów będzie ponownie dostępna,

- napisz na forum abyśmy ten artykuł w pierwszej kolejności dla Ciebie zaktualizowali.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za napotkane utrudnienia.

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 6819

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Biały miód leśny z Mount Oku

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Domowa musztarda z miodem

Bigos z miodem

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych