Portal Pszczelarski

Nabór na kurs kwalifikacyjny technik pszczelarz

Źródło zdjęcia: zsckrbogdanczowice.pl/images/stories/szkola.jpg

kurs technik pszczelarz Bogdańczowice Jan Dzierżoń szkoła

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. ks. dr Jana Dzierżona w Bogdańczowicach koło Kluczborka (woj. opolskie) ogłosiło nabór na kurs kwalifikacyjny: technik pszczelarz.

Zaprezentowane informacje nadesłał nam Pan Dariusz Kwiatek.

Według relacji Pani z sekretariatu szkoła posiada wszelkie pozwolenia na organizację kursu. Nabór dotyczy kursu kwalifikacyjnego: technik pszczelarz. Kurs zostanie uruchomiony w momencie gdy uzbiera się odpowiednia liczba zainteresowanych osób.

Zajęcia według założeń, mają odbywać się w piątki po południu oraz w soboty. Cały kurs ma trwać ok 1,5 roku.

Dla osób dojeżdżających istnieje możliwość skorzystania z noclegów, które zapewnia szkoła.

Warunkiem uczestniczenia w naborze jest złożenie podania na kurs. Można je pobrać klikając w link: Podanie na kurs kwalifikacyjny technik pszczelarz.

Więcej informacji można(!) uzyskać kontaktując się bezpośrednio z organizatorem:

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im ks. dr. Jana Dzierżona w Bogdańczowicach
Bogdańczowice 1a
46-233 Bąków
tel: (0-77) 413-18-04
sekretariat@zsckrbogdanczowice.pl

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 21173

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Budyniowa owsianka czekoladowa z miodem

Ananas w czekoladowym cieście

Pełnoziarniste placki z gruszką i miodem z pyłkiem pszczelim

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie