Portal Pszczelarski

Nabór na kurs kwalifikacyjny technik pszczelarz

Źródło zdjęcia: zsckrbogdanczowice.pl/images/stories/szkola.jpg

kurs technik pszczelarz Bogdańczowice Jan Dzierżoń szkoła

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. ks. dr Jana Dzierżona w Bogdańczowicach koło Kluczborka (woj. opolskie) ogłosiło nabór na kurs kwalifikacyjny: technik pszczelarz.

Zaprezentowane informacje nadesłał nam Pan Dariusz Kwiatek.

Według relacji Pani z sekretariatu szkoła posiada wszelkie pozwolenia na organizację kursu. Nabór dotyczy kursu kwalifikacyjnego: technik pszczelarz. Kurs zostanie uruchomiony w momencie gdy uzbiera się odpowiednia liczba zainteresowanych osób.

Zajęcia według założeń, mają odbywać się w piątki po południu oraz w soboty. Cały kurs ma trwać ok 1,5 roku.

Dla osób dojeżdżających istnieje możliwość skorzystania z noclegów, które zapewnia szkoła.

Warunkiem uczestniczenia w naborze jest złożenie podania na kurs. Można je pobrać klikając w link: Podanie na kurs kwalifikacyjny technik pszczelarz.

Więcej informacji można(!) uzyskać kontaktując się bezpośrednio z organizatorem:

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im ks. dr. Jana Dzierżona w Bogdańczowicach
Bogdańczowice 1a
46-233 Bąków
tel: (0-77) 413-18-04
sekretariat@zsckrbogdanczowice.pl

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 22835

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bananowe chipsy z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Bigos staropolski na winie z miodem

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Kuskus z warzywami, ziarnami i miodem

Tofu smażone w ziołach z miodem

Pierniczki z miodem na święta - wersja 1

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę