Portal Pszczelarski

Toruński Festiwal Smaków 2017

Autor: skeeze

wydarzenie pszczelarskie targi pszczelarskie kwiecień 2017 2017 Toruń Toruński Festiwal Smaków 2017 Toruński Festiwal Smaków

Targi Toruńskie Sp. z o.o. serdecznie zapraszają zarówno wystawców jak i uczestników do udziału w Targach Turystycznych "Wypoczynek 2017" oraz w Toruńskim Festiwalu Smaków - równoległej imprezie. Niniejsze targi odbędą się w pierwszy weekend kwietnia, tj. w dniach 1-2 kwietnia 2017 r. w Centrum Targowym "Park" przy ul. Szosa Bydgoska 3 (87-100 Toruń).

Toruński Festiwal Smaków stanowić będzie idealną okazję do prezentacji ofert producentów tradycyjnej i ekologicznej żywności, w tym m.in.: nalewek, miodów i wina oraz przetworów.

Organizator blisko na rok przed potwierdza swoje zaangażowanie w promocję tego wydarzenia, dzięki czemu niniejsze targi mają być licznie odwiedzone.

Organizator wydarzenia pn. Toruński Festiwal Smaków 2017:

Targi Toruńskie Sp. z o.o.
ul. Szosa Chełmińska 27
87-100 Toruń
Tel.: 56 658 20 90

Więcej informacji wkrótce.

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 2262

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Kontrola jakości miodu

Skład miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym