Portal Pszczelarski

Sposoby poddawania matek pszczelich - szkolenie. Chojnice 2016

Źródło informacji: facebook.com/Ko%C5%82o-Pszczelarzy-w-Chojnicach-551616238194818

wydarzenie pszczelarskie szkolenie pszczelarskie maj 2016 2016 Chojnice Sławomir Trzybiński Koło Pszczelarzy w Chojnicach

Zarząd Koła Pszczelarzy w Chojnicach serdecznie zaprasza do uczestniczenia w szkoleniu dotyczącym sposobów poddawania matek pszczelich, które poprowadzi pan Sławomir Trzybiński.

Szkolenie odbędzie się 8 maja 2016 r. o godzinie 10:00 w Centrum Edukacyjno-Wdrożeniowym w Chojnicach (ul. Piłsudskiego 30a, 89-620 Chojnice).

Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniu spoza Koła Pszczelarzy w Chojnicach proszone są o dokonanie do 5 maja włącznie zgłoszenia w drodze mailowej na adres: kolo_pszczelarzy_chojnice@gazeta.pl

Liczba miejsc ograniczona! Serdecznie zapraszamy!

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 2728

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Ciasto orzechowe z miodem

Słodka sałatka z kurczakiem

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Placki bananowo-owsiane z miodem

Zdrowe cukierki z miodem w trzech wersjach

Lawendowe ciasto dyniowe