Portal Pszczelarski

Powiatowa Konferencja Pszczelarska w Proszowicach 2016

Fragment zaproszenia na wydarzenie pn. Powiatowa Konferencja Pszczelarska w Proszowicach 2016. Źródło informacji i obrazka: facebook.com/Powiatowe-Ko%C5%82o-Pszczelarzy-w-Proszowicach-763467263744422/

wydarzenie pszczelarskie konferencja pszczelarska kwiecień 2016 2016 Proszowice Powiatowe Koło Pszczelarzy w Proszowicach Józef Bukowski Paweł Pęczalski

Powiatowe Koło Pszczelarzy w Proszowicach serdecznie zaprasza na Powiatową Konferencją Pszczelarską, która odbędzie się w dniu 3 kwietnia 2016 r. o godzinie 9:30 w budynku Urzędu Miasta i Gminy w Proszowicach (sala konferencyjna nr 8). 

Niniejsza konferencja pszczelarska zorganizowana zostanie pod patronatem Urzędu Miasta i Gminy w Proszowicach.

W trakcie wydarzenia, jak zapewniają organizatorzy, będzie można nabyć drobny sprzęt pszczelarski.

Program wydarzenia pn. Powiatowa Konferencja Pszczelarska w Proszowicach 2016:

03.04.2016 r. (niedziela)

9:30

- Józef Bukowski, Prezes WZP w Krakowie: "Powtórka z pszczelarskiego ABC"

- Paweł Pęczalski, PIW: "Warunki weterynaryjne prowadzenia pasiek i sprzedaży produków pszczelich"

Wstęp na konferencję jest bezpłatny.

Serdecznie zapraszamy!

 

Zobacz również:

Powiatowa Konferencja Pszczelarska w Proszowicach 2017

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Zobacz wszystkie artykuły tego autora



Liczba wyświetleń artykułu: 1814

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!




  Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasteczka lekko miodowe

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Pszczelarz, a kto to taki?

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Propolis - produkt pszczeli

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Biały miód leśny z Mount Oku

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny