Portal Pszczelarski

Jakość miodu. Przepisy, normy i parametry oceny jakości miodu

Łyżeczka miodu.

miód jakość miodu parametry jakościowe miodu norma PN-88/A-77626 rodzaje miodu miód piekarniczy miód piekarski miód przemysłowy miód sekcyjny miód filtrowany pomiar przewodności właściwej roztworu miodu przewodność właściwa roztworu miodu miód nektarowy miód spadziowy distaza liczba diastazowa 5-hydroksymetylofurfural HMF antybiotyki w miodzie sulfonamidy w miodzie nitrofurany w miodzie polisufamid w miodzie amitraza fluwalinat bromopropylat kumafos MRL

Przepraszamy!

Wybrany przez Ciebie artykuł jest w tym momencie weryfikowany pod względem merytorycznym.

Jeżeli pilnie potrzebujesz zapoznać się z jego treścią, poinformuj nas pisząc na adres: redakcja@portalpszczelarski.pl

Dołożymy wszelkich starań, aby w pierwszej kolejności udostępnić treść tego artykułu.

Pozdrawiamy!

Redakcja serwisu PortalPszczelarski.pl



Liczba wyświetleń artykułu: 7942

Komentarze z forum pszczelarskiego

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu. Bądź pierwszy i weź udział w dyskusji!


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową