Portal Pszczelarski

Zalecenia pszczelarskie na kwiecień

Ul korpusowy.

zalecenia pszczelarskie rok w pasiece obowiązki pszczelarza wierzba iwa klon zwyczajny borówka amerykańska agrest rzepak mniszek lekarski pożytek rozwojowy przegląd wiosenny bezmateczność czerw rozstrzelony czerw garbaty trutówki trutowienie matek pszczelich odsklepianie plastrów miodu odsklepiacz widelcowy dłuto pasieczne ścinanie się pszczół łączenie rodzin pszczelich powiększanie gniazda pszczelego poszerzanie gniazda pszczelego miód wiosenny siła rodziny pszczelej zabieg przeciwrójkowy dezynfekcja ula remont ula węza wtapianie węzy do ramek książka pasieczna Jacek Marcinkowski Wanda Ostrowska

Przepraszamy!

Wybrany przez Ciebie artykuł jest w tym momencie weryfikowany pod względem merytorycznym.

Jeżeli pilnie potrzebujesz zapoznać się z jego treścią, poinformuj nas pisząc na adres: redakcja@portalpszczelarski.pl

Dołożymy wszelkich starań, aby w pierwszej kolejności udostępnić treść tego artykułu.

Pozdrawiamy!

Redakcja serwisu PortalPszczelarski.pl



Liczba wyświetleń artykułu: 8884

Komentarze z forum pszczelarskiego

michal-trabka 2016-03-25 08:54:38

W tym roku kwietniowe zalecenia trzeba było realizować w połowie marca... Tak się wszystko w tym kraju przesuwa!



  Współpracują z portalem:

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Pierniczki świąteczne z miodem

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Sałatka kobieca Keep smiling z miodem

Pierogi z kaszą jaglaną, jabłkami i miodem

Kurczak teriyaki z miodem

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie