Portal Pszczelarski

[Sprzedam] Ul wielkopolski ule wielkopolskie OKAZJA GRATISY


Witam sprzedam ule wykonane ze styroduru dennica niska korpusx2 powałka nadstawka daszek wysoki . wręgi drewniane ULE PASUJA DO INNYCH PRODUCENTÓW.

w ofercie również dennice wysokie higieniczne dennicowy poławiacz pyłku itp cena za ul 190 niemalowany + 22 wysyłka ( wplata na konto )

zapraszam na www.pszczoly24.pl

Liczba wyświetleń ogłoszenia: 3191

To ogłoszenie może być już nieaktualne!
Zostało dodane ponad 60 dni temu.
Dodano (27 Lipca 2015)

Premiowane ogłoszenia:

Podobne ogłoszenia:



  Współpracują z portalem:

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Zadrzechnia fioletowa (Xylocopa violacea L.) - pszczoła samotnica

Badania: na jakim obszarze występuje pszczoła samotnica - zadrzechnia fioletowa?

Kontrowersje z życia pszczół - zaproszenie na wykład otwarty

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Ciasteczka lekko miodowe